Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 63 13 53

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Find smiley
Kontrol af slagtehus: Kontrol af butikken:
Nyt Nyt
Butikken har nu åbent ons,tors,fredag. 10-17
Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Salgs- og leveringsbetingelser butiks/firmasalg.

Levering og transport

Varer bestilt senest tirsdag kl.24 på vores hjemmeside, leveres normalt efterfølgende torsdag på aftalte adresse og sted indenfor normal arbejdstid. Endeligt leveringstidspunkt bliver oplyst med ordrebekræftelsen som du modtager på mail. Varerne bliver leveret i termokasse, hvor de har en holdbarhed på op til 12 timer. Hvis ikke andet er oplyst, er alle varer vakuumpakket i passende størrelser, med henblik på bedst mulig udnyttelse samt holdbarhed. Husk ved firmasalg skal anføres din arbejdsplads som leveringsadresse. Levering af varer fra Vester Hæsinge Slagterforretning anses for sket, når varen er leveret på aftalte adresse.


Priser og betaling

Alle vore priser er inkl. moms.

Ordre på under 200kr. pålægges et leveringsgebyr på 50kr.

Betaling i forbindelse med butikssalg, sker samtidig med afhentningen i butikken.

Betaling i forbindelse med firmasalg, sker ved brug af Dankort og sker samtidig med afgivelse af bestillingen på hjemmesiden.


Reklamation og fortrydelsesret

Skulle du mod forventning have en reklamation på varer leveret fra Vester Hæsinge Slagterforretning, skal dette meddelelse os på telefon hurtigst muligt, dog senest dagen efter leveringen. Der ydes ingen fortrydelsesret på ferske fødevarer i henhold til Forbrugeraftaleloven § 17, stk. 2, nr. 1.


Dine oplysninger

Købsordrer opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. De oplysninger du har givet i forbindelse med en bestilling, vil naturligvis blive behandlet fortroligt, og ikke videregivet til tredjepart.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.


Der tages forbehold for trykfejl.


VI SER FREM TIL AT BETJENE DIG, MED DEN GODE SLAGTERKVALITET TIL DEN RIGTIGE PRIS